HU EN

Balkan Fanatik és Kerekes Band a XX. Egri Bikavér Ünnepen

A szintén jubiláló, 20 éves Kerekes Band zenél majd a borünnep nyitónapján, péntek este pedig a Balkan Fanatikra is táncolhatnak a fesztiválozók. Szombaton a Hot Jazz Bandé lesz a terep, vasárnap pedig a Bárzenész Találkozó nyitókoncertjén fellép Kökény Attila, Mujahid Zoltán és Tabáni István is.

 

 

Ebben az évben megpróbáljuk fokozni a fokozhatatlant: a jubileumi, már – el sem hisszük – XX. Egri Bikavér Ünnepen összegyűjtjük mindazt, amely eddig a legjobban működött, de még egy kicsit ennél is többet szeretnénk nyújtani az fesztivál idejére Egerbe látogató és a helyi vendégeinknek is. Az előkészületek már az előző borünnep zárása után elkezdődtek, Tarsoly József hegybíró, főszervező és csapata lázasan készül az idei rendezvényre. Egy biztos: idén is színes zenei és programkínálattal szeretnénk kedveskedni a fesztiválozóknak, akik a borvidék legjobb nedűi és a környék legízletesebb ételei közül választhatnak majd a négy napig tartó forgatagban.

 


A helyszín ebben az évben is a tágas, hangulatos és csodaszép Érsekkert lesz; Eger város szívében, közel mindenhez két színpadon négy napig sokszínű zenei kínálat, önfeledt szórakozás várja vendégeinket. Az Egri Bikavér Színpadon a szélesebb közönség számára is ismert fellépők és a fesztivál fő programjai lesznek láthatók és hallhatók. A Zenepavilonnál található Egri Csillag Színpad egy lazább helyszín, ahol egri dj-k, vendégeik és különböző formációk a nagyszínpadtól eltérő zenéket játszanak a bikavéres, csillagos nyári estéken.

 


A nagyszínpadon a szintén jubiláló, 20 éves Kerekes Band zenél a borünnep nyitónapján, péntek este pedig a Balkan Fanatikra is táncolhatnak a fesztiválozók. Szombaton a Hot Jazz Bandé lesz a főszerep, míg vasárnap a VI. Szepesi György Bárzenész Találkozó „Borbár" c. nyitókoncertjén fellép Kökény Attila, Mujahid Zoltán és Tabáni István is.

 

Az eddigi tapasztalatok alapján elmondhatjuk: bejött az az ötlet, hogy a Zenepavilonnál legyen egy lazább helyszín, ahol dj-k, vendégeik és különböző formációk a nagyszínpadtól eltérő zenéket játszhatnak a bikavéres, csillagos nyári estéken. Idén is folytatjuk a mókát, ahogy a legkülönbözőbb zenei stílusokból, úgy a jobbnál jobb borokból sem lesz hiány. Az Érsekkert belváros felőli bejáratánál található Egri Csillag Színpadon sok más mellett fellép ebben az évben a Belau, a Fran Palermo, Hó Márton illetve Szabó Benedek és a Galaxisok is.

 

A részletes programkínálat IDE KATTINTVA is elérhető. Addig se feledjétek: Egri bor, mindenkor!

 

Kontakt

Eger Város Hegyközsége

3300, Eger, Deák Ferenc út 51.
Tel./Fax: +36-36-411-943
egrihegykozseg@gmail.com